joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sun10242021

Εξωτερικό

Όμιλος ΕΛΠΕ: Δέκα υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε κορυφαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού

 • PDF

Εκδήλωση απονομής 10 υποτροφιών σε αριστούχους πτυχιούχους φοιτητές, οι οποίοι με τη στήριξη του Ομίλου ΕΛΠΕ θα συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου.

Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

 • PDF

Λίγοι θα πίστευαν ότι η κορυφαία εταιρεία οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων στον κόσμο θα είναι επίσης ηγέτης στην αγορά λύσεων ηλιακών πάνελ.

CSE: Οι 5 σημαντικές τάσεις και προκλήσεις για τις Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης

 • PDF

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) ανακοινώνει τη δημοσίευση της Έρευνάς του για τις Τάσεις στις Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης και Μη Χρηματοοικονομικών Στοιχείων στην Ευρώπη.

Ξανθάκος: Συμμετοχή στην Υπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Φόρουμ για την Υπερβάλλουσα Παραγωγή Χάλυβα

 • PDF

O Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Ηλίας Ξανθάκος, συμμετείχε στην Υπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Φόρουμ για την Υπερβάλλουσα Παραγωγή Χάλυβα (Global Forum on Steel Excess Capacity), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, στις 20 Σεπτεμβρίου.

Με 8 εκθέτες η συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση The Smarter E Europe

 • PDF

Με 8 εκθέτες συμμετείχε η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση The Smarter E Europe, που αφορά στον κλάδο της ενέργειας και πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου.

Οι ανανεωμένες HVAC λύσεις της LG βρέθηκαν στο επίκεντρο της έκθεσης MCE 2018

 • PDF

H LG Electronics (LG), κατά τη διάρκεια της έκθεσης MCE 2018 στο Μιλάνο της Ιταλίας, παρουσίασε τις προηγμένες λύσεις HVAC (θέρμανση-εξαερισμός-κλιματισμός) οι οποίες ξεχωρίζουν για τον ολοκληρωμένο έλεγχο και την βέλτιστη απόδοσή τους.

Η Ηγουμενίτσα στους τρεις φιναλίστ για τα βραβεία Βιώσιμης Κινητικότητας 2017

 • PDF

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η τελετή βράβευσης για τη βιώσιμη κινητικότητα θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες στις 21 Μαρτίου 2018.

Η Huawei παρουσιάζει τον διασυνδεδεμένο κόσμο στο Mobile World Congress

 • PDF

Συνεχίζοντας την παράδοση στο λανσάρισμα πανίσχυρων και αισθητικά πανέμορφων φορητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας, η Huawei Consumer Business Group (CBG) παρουσίασε σήμερα το HUAWEI MateBook X Pro, την σειρά tablet HUAWEI MediaPad M5 και το πρώτο τερματικό CPE που υποστηρίζει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρότυπο τηλεπικοινωνίας 3GPP για δίκτυα 5G.

IFAT 2018 (Μόναχο, 14. - 18.05.2018)

 • PDF

51η Διεθνής Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης

Ελληνικά Ομαδικά Περίπτερα στις σημαντικότερες εκθέσεις, του portfolio της Solar Promotion International GmbH στην Ελλάδα και Κύπρο

 • PDF

Tο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της Solar Promotion International GmbH στην Ελλάδα και Κύπρο, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ενεργειακά ζητήματα σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό κόμβο μεταξύ Ασίας και Ευρώπης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει για πρώτη φορά Ελληνικά Ομαδικά Περίπτερα στις σημαντικότερες εκθέσεις, του portfolio της Solar Promotion International GmbH.

WASSER BERLIN INTERNATIONAL 2019, 26.- 29.03.2019 18η Διεθνής Ειδική Έκθεση και Συνέδριο Ύδατος και Διαχείρισης Αποβλήτων

 • PDF

Στις 26-29.03.2019 θα πραγματοποιηθεί η 18η Διεθνής Ειδική Έκθεση και Συνέδριο Ύδατος και Διαχείρισης Αποβλήτων WΑSSER BERLIN INTERNATIONAL 2019.

The smarter E Europe, Mόναχο 20. - 22.06.18 (Συνέδριο, 19. - 20.06.2018)

 • PDF

Η ενεργειακή βιομηχανία υφίσταται παγκοσμίως ριζικές αλλαγές. Η ψηφιοποίηση και η αποκέντρωση αλλάζουν την όψη του κλάδου της ενέργειας προς το καλύτερο.

Οι νικητές του Διεθνούς Διαγωνισμού PowerUp

 • PDF

Η HeatVentors από την Ουγγαρία είναι η φετινή νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού PowerUp! για καινοτόμες start-ups στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας.

Διεθνείς εκθέσεις του κλάδου της ενέργειας κάτω από την ομπρέλα “The smarter E Europe”

 • PDF

“Τhe smarter E Europe” είναι η νέα ομπρέλα, κάτω από την οποία πρόκειται από το 2018, να διεξαχθούν οι ήδη καταξιωμένες διεθνείς εκθέσεις Intersolar και ees, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Μόναχο, αλλά και σε περισσότερες ηπείρους, από την Solar Promotion GmbH, ενώ παράλληλα θα κάνουν πρεμιέρα – κάτω από την ίδια ομπρέλα - και δύο νέες εκθέσεις: η ΕM-Power και η Power2Drive.

 

Κοινωνική Καινοτομία για την Καταπολέμηση της Ενεργειακής Φτώχειας

 • PDF

Η Ashoka και το Schneider Electric Foundation, σε συνεργασία με την Enel, ανακοινώνουν τους 15 νικητές του προγράμματος «Κοινωνική Καινοτομία για την Καταπολέμηση της Ενεργειακής Φτώχειας» (“Social Innovation to Tackle Fuel Poverty”) για το 2017-2018 στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του COP23 στη Βόννη της Γερμανίας

Shell: Πρώτη θέση για το Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. στη συμπληρωματική διοργάνωση Shell Eco Marathon 2017 - Turkey

 • PDF

Η ομάδα ΠΟΣΕΙΔΩΝ του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. απέσπασε το πρώτο βραβείο στη συμπληρωματική διοργάνωση οικονομίας καυσίμου Shell Eco-Marathon 2017- Turkey, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

ClimateLaunchpad 2017: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο ο μεγαλύτερος διαγωνισμός πράσινης ανάπτυξης παγκοσμίως

 • PDF

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο Παγκόσμιος Τελικός του ClimateLaunchpad 2017, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη, 17 και 18 Οκτωβρίου, στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό.

Συνέδριο Reload Greece 2017: Η ασταμάτητη γενιά – Μετατρέποντας την επιχειρηματικότητα σε αντίληψη ζωής

 • PDF

Το τέταρτο ετήσιο συνέδριο του Reload Greece πραγματοποιείται στο Λονδίνο το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Aramco: Πιστοποιημένη Εκπαίδευση σε CSR/Βιωσιμότητα από την κυπριακή FBRH Consultants στο Λονδίνο

 • PDF

Στελέχη της κρατικής πετρελαϊκής εταιρίας της Σαουδικής Αραβίας Aramco συμμετείχαν (Λονδίνο, 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2017) στην πιστοποιημένη εκπαίδευση στα νέα Πρότυπα GRI (GRI Standards) που παρέχει η FBRH Consultants (GRI Certified Training Partner, Accredited IEMA Training Centre), που πραγματοποιήθηκε στο London School of Economics (LSE).

Ρεκόρ συμμετοχών για το μεγαλύτερο διαγωνισμό start-up εταιρειών ενέργειας

 • PDF

Πάνω από 100 νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για το διαγωνισμό PowerUp! από την InnoEnergy – το μεγαλύτερο διαγωνισμό για start-ups στον τομέα της ενέργειας στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

IFAT 2018 (Μόναχο, 14. - 18.05.2018)

 • PDF

H 20η Διεθνής Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης ΙFAT 2018 θα διοργανωθεί στις 14. - 18.05.2018.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar