joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sun10242021

Σπίτι

WATT+VOLT: Κάθε αρχή και εύκολη με το Νέο Πρόγραμμα «zerO on the move», ιδανικό για όσους αλλάζουν συχνά τόπο διαμονής!

 • PDF

H WATT+VOLT προνοεί για όσους έχουν σταθερά τις μετακινήσεις στο πρόγραμμά τους λόγω επαγγέλματος ή ιδιότητας και φέρνει το zerO on the move! Το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος, αποτελεί την ιδανική λύση για δασκάλους, φοιτητές, στρατιωτικούς, γιατρούς και όλες τις κατηγορίες που αλλάζουν βάση συχνά, διότι καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους και κυρίως τους προσφέρει ελευθερία αποχώρησης στους 9 μήνες.

To zerO on the move «έρχεται» με 0 ρήτρα αναπροσαρμογής κόστους, 0 πάγια, 0 εκπλήξεις και ο καταναλωτής που το επιλέγει πληρώνει μόνο για το κόστος της ενέργειας που καταναλώνει συν ένα ελάχιστο ποσό το μήνα για τη WATT+VOLT, τη χρέωση zerO, που βασίζεται αποκλειστικά στο καταναλωτικό προφίλ του! Επίσης, το zerO on the move είναι η πιο συμφέρουσα λύση για αυτούς που θέλουν και φυσικό αέριο, αφού αν το συνδυάσουν θα βγαίνουν διπλά κερδισμένοι!

Η εταιρεία συνδυάζει το λανσάρισμα του zerO on the move με έναν μεγάλο διαγωνισμό και έτσι όσοι «κλείσουν» το συμβόλαιό τους από 20/8/2021 έως 15/10/2021 μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για μοναδικά δώρα για το σπίτι:

 • 3 δωροκάρτες IKEA των 500€
 • 4 σκούπες robot SAMSUNG
 • 5 δωροκάρτες ΠΛΑΙΣΙΟ των 100€

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα zerO on the move εδώ: watt-volt.gr/special-offers/zeroonthemove

 

Η LG κερδίζει το κορυφαίο βραβείο Edison για την ενεργειακή καινοτομία στον κλιματισμό

 • PDF

Η LG Electronics (LG) τιμήθηκε με το ξεχωριστό χρυσό βραβείο Edison 2019,

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και εξαιρετική απόδοση από το νέο κλιματιστικό LG ARTCOOL Mirror R32 24K BTU

 • PDF

Το νέο μοντέλο ενισχυμένης ισχύος της διαχρονικής σειράς οικιακού κλιματισμού LG ARTCOOL Mirror προσδίδει κομψότητα, ενσωματώνοντας έξυπνες λειτουργίες και φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32

Συμβουλές από την LG για ζεστό χειμώνα και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι με τις αντλίες θερμότητας Therma V

 • PDF

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού εξασφαλίζουν ένα ξέγνοιαστο χειμώνα

ΚΕΠΚΑ: 13 συμβουλές για οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα

 • PDF

Επειδή οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος μας, μας «καίνε» και επειδή, όπως «ακούγεται», οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος θα αυξηθούν και τότε θα «τσουρουφλιστούμε» οι λογαριασμοί, το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές, για εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος:

Στροφή των καταναλωτών σε προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον

 • PDF

Διατεθειμένοι να πληρώσουν ακριβά, ακόμη και σε περίοδο κρίσης, προκειμένου να αγοράσουν προϊόντα τα οποία έχουν παραχθεί με διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον εμφανίζονται οι καταναλωτές σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία.

Η LG παρουσιάζει το νέο τύπο αντλιών θερμότητας THERMA V Split με ενσωματωμένο δοχείο ζεστού νερού χρήσης

 • PDF

Οι νέες αντλίες θερμότητας της LG με all –in-one σχεδιασμό εξασφαλίζουν ευκολότερη εγκατάσταση, εξοικονόμηση χώρου και ενέργειας

Εσπερίδα: Το πρώτο ‘‘Έξυπνο Ενεργειακό’ Σπίτι στην Ελλάδα

 • PDF

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από τον τεχνικό κόσμο της Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΤΑ στη Θεσσαλονίκη, η εσπερίδα με θέμα: «Το πρώτο ‘Έξυπνο Ενεργειακό’ Σπίτι στην Ελλάδα».

Συμμετοχή της Τράπεζα Πειραιώς στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ»

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των ελληνικών νοικοκυριών, αναφορικά με την βελτίωση της ενεργειακής κατηγορίας και αναβάθμισης των κατοικιών με ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού κόστους και εξοικονόμησης εξόδων, συμμετέχει δυναμικά στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», για το οποίο υπεγράφη πρόσφατα Κοινή Υπουργική Απόφαση προκήρυξης.

Έως 17.500 ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση σε κατοικίες

 • PDF

Στα τέλη Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις υπαγωγής στο πολυαναμενόμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον ΙΙ» μετά την χθεσινή υπογραφή της Κοινής υπουργικής απόφασης από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Νέο "Εξοικονοµώ Κατ’ Οίκον": Προσφέρει λύσεις ενεργειακής αναβάθµισης και για τα αγροτόσπιτα

 • PDF

Λύσεις ενεργειακής αναβάθµισης και της αγροτικής κατοικίας, προσφέρει το νέο «Εξοικονοµώ Κατ’ Οίκον».

Από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ξεκινά η εφαρμογή του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων 2017

 • PDF

Από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ξεκινά η εφαρμογή του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων 2017 (Κ.Εν.Α.Κ.), καθώς και του αντίστοιχου λογισμικού που υποστηρίζει το έργο των ενεργειακών επιθεωρητών, μετά τη δημοσίευση, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 4108/23.11.2017) των διορθώσεων γραφικών σφαλμάτων που είχαν εντοπιστεί στη δημοσίευση της σχετικής απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Επείγουσα εγκύκλιος για την κατανομή καυσόξυλων για ατομικές ανάγκες

 • PDF

Στην πρόσφατη Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, (ΦΕΚ Β 3665), που αφορά στη διάθεση των καυσόξυλων για ατομικές ανάγκες, προβλέφθηκαν για πρώτη φορά και κριτήρια που αφορούν κλιματολογικά δεδομένα των παραδασόβιων κοινοτήτων για δικαιότερη κατανομή της ξυλείας.

«Αποκαλυπτήρια» της νέας πλατφόρμας smarteverything της WATT+VOLT στη European Utility Week του Άμστερνταμ

 • PDF

Στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή έκθεση για την ενέργεια, τη European Utility Week (EUW 2017), που ολοκληρώθηκε στις 5 Οκτωβρίου στο RAI Amsterdam, συμμετείχε η WATT+VOLT, όντας έτσι η πρώτη ελληνική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που λαμβάνει μέρος στο κορυφαίο αυτό γεγονός.

Σε διαβούλευση για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων

 • PDF

Το ΥΠΕΚΑ θέτει σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο «Ενσωμάτωση στο Ελληνικό δίκαιο της Οδηγίας 2012/27/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.

Το ΥΠΕΚΑ θέτει σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο «Ενσωμάτωση στο Ελληνικό δίκαιο της Οδηγίας 2012/27/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Οκτωβρίου 2012, για την ενεργειακή απόδοση, την τροποποίηση των Οδηγιών 2009/125/ΕΚ και 2010/30/ΕΕ και την κατάργηση των Οδηγιών 2004/8/ΕΚ και 2006/32/ΕΚ».

Συνέχιση του Προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

 • PDF

Διαπιστώνοντας το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον των πολιτών για  συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» και τη δυναμική που έχει δημιουργηθεί στην αγορά, το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ανακοίνωσε ότι η υποβολή αιτήσεων συνεχίζεται.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar