joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Wed02212018

Εξωτερικό

Ελληνικά Ομαδικά Περίπτερα στις σημαντικότερες εκθέσεις, του portfolio της Solar Promotion International GmbH στην Ελλάδα και Κύπρο

 • PDF

Tο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της Solar Promotion International GmbH στην Ελλάδα και Κύπρο, αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ενεργειακά ζητήματα σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό κόμβο μεταξύ Ασίας και Ευρώπης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει για πρώτη φορά Ελληνικά Ομαδικά Περίπτερα στις σημαντικότερες εκθέσεις, του portfolio της Solar Promotion International GmbH.

WASSER BERLIN INTERNATIONAL 2019, 26.- 29.03.2019 18η Διεθνής Ειδική Έκθεση και Συνέδριο Ύδατος και Διαχείρισης Αποβλήτων

 • PDF

Στις 26-29.03.2019 θα πραγματοποιηθεί η 18η Διεθνής Ειδική Έκθεση και Συνέδριο Ύδατος και Διαχείρισης Αποβλήτων WΑSSER BERLIN INTERNATIONAL 2019.

The smarter E Europe, Mόναχο 20. - 22.06.18 (Συνέδριο, 19. - 20.06.2018)

 • PDF

Η ενεργειακή βιομηχανία υφίσταται παγκοσμίως ριζικές αλλαγές. Η ψηφιοποίηση και η αποκέντρωση αλλάζουν την όψη του κλάδου της ενέργειας προς το καλύτερο.

Οι νικητές του Διεθνούς Διαγωνισμού PowerUp

 • PDF

Η HeatVentors από την Ουγγαρία είναι η φετινή νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού PowerUp! για καινοτόμες start-ups στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας.

Διεθνείς εκθέσεις του κλάδου της ενέργειας κάτω από την ομπρέλα “The smarter E Europe”

 • PDF

“Τhe smarter E Europe” είναι η νέα ομπρέλα, κάτω από την οποία πρόκειται από το 2018, να διεξαχθούν οι ήδη καταξιωμένες διεθνείς εκθέσεις Intersolar και ees, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Μόναχο, αλλά και σε περισσότερες ηπείρους, από την Solar Promotion GmbH, ενώ παράλληλα θα κάνουν πρεμιέρα – κάτω από την ίδια ομπρέλα - και δύο νέες εκθέσεις: η ΕM-Power και η Power2Drive.

 

Κοινωνική Καινοτομία για την Καταπολέμηση της Ενεργειακής Φτώχειας

 • PDF

Η Ashoka και το Schneider Electric Foundation, σε συνεργασία με την Enel, ανακοινώνουν τους 15 νικητές του προγράμματος «Κοινωνική Καινοτομία για την Καταπολέμηση της Ενεργειακής Φτώχειας» (“Social Innovation to Tackle Fuel Poverty”) για το 2017-2018 στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του COP23 στη Βόννη της Γερμανίας

Shell: Πρώτη θέση για το Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. στη συμπληρωματική διοργάνωση Shell Eco Marathon 2017 - Turkey

 • PDF

Η ομάδα ΠΟΣΕΙΔΩΝ του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. απέσπασε το πρώτο βραβείο στη συμπληρωματική διοργάνωση οικονομίας καυσίμου Shell Eco-Marathon 2017- Turkey, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

ClimateLaunchpad 2017: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο ο μεγαλύτερος διαγωνισμός πράσινης ανάπτυξης παγκοσμίως

 • PDF

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο Παγκόσμιος Τελικός του ClimateLaunchpad 2017, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη, 17 και 18 Οκτωβρίου, στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό.

Συνέδριο Reload Greece 2017: Η ασταμάτητη γενιά – Μετατρέποντας την επιχειρηματικότητα σε αντίληψη ζωής

 • PDF

Το τέταρτο ετήσιο συνέδριο του Reload Greece πραγματοποιείται στο Λονδίνο το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Aramco: Πιστοποιημένη Εκπαίδευση σε CSR/Βιωσιμότητα από την κυπριακή FBRH Consultants στο Λονδίνο

 • PDF

Στελέχη της κρατικής πετρελαϊκής εταιρίας της Σαουδικής Αραβίας Aramco συμμετείχαν (Λονδίνο, 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2017) στην πιστοποιημένη εκπαίδευση στα νέα Πρότυπα GRI (GRI Standards) που παρέχει η FBRH Consultants (GRI Certified Training Partner, Accredited IEMA Training Centre), που πραγματοποιήθηκε στο London School of Economics (LSE).

Ρεκόρ συμμετοχών για το μεγαλύτερο διαγωνισμό start-up εταιρειών ενέργειας

 • PDF

Πάνω από 100 νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για το διαγωνισμό PowerUp! από την InnoEnergy – το μεγαλύτερο διαγωνισμό για start-ups στον τομέα της ενέργειας στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

IFAT 2018 (Μόναχο, 14. - 18.05.2018)

 • PDF

H 20η Διεθνής Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης ΙFAT 2018 θα διοργανωθεί στις 14. - 18.05.2018.

H LG και η Ορχήστρα Λαχανικών του Λονδίνου διατηρούν ‘φρέσκια’ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 • PDF

Μουσικοί με βρώσιμα όργανα αποδεικνύουν πώς μπορεί να μειωθεί η σπατάλη των τροφίμων με την τεχνολογία ψύξης της LG

EUBCE 2017- 25° Ευρωπαικό Συνέδριο και Έκθεση Βιομάζας 12 -15 Ιουνίου 2017 , Στοκχόλμη

 • PDF

Ως ένα από τα κυρίαρχα παγκόσμια συνέδρια συνδιασμένο με την διεθνή έκθεση , το EUBCE παρουσιάζει την κορυφαία πλατφόρμα για την συλλογή , την ανταλλαγή και τη διάδοση της επιστημονικής τεχνογνωσίας στο τομέα της βιομάζας.

IE expo 2017 (04.- 06.05.2017)

 • PDF

6η ∆ιεθνής έκθεση αποχέτευσης, ανακύκλωσης, αποκοµιδής απορριµµάτων και καθαριότητας πόλης στη Σαγκάη Ρεκόρ συµµετοχής στο συνέδριο της έκθεσης!

ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

 • PDF

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Παλιγγενεσίας, Η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μοντρεάλ (ΕΚΜΜ), διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων, κορυφαία των οποίων είναι, η μεγαλειώδης παρέλαση επί της οδού Jean Talon, στην ιστορική για τον Ελληνισμό συνοικία του Μοντρεάλ, την 26η Μαρτίου, στη 1:00 μ.μ.

Εκθέσεις “ SAVENERGY 2017 & ENVIROTEC 2017” Δηλώστε Συμμετοχή

 • PDF

H εταιρία A.Z. SUSTAINABLE MEDIA SERVICES L.T.D. ανακοινώνει ότι είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος των Εκθέσεων “ SAVENERGY 2017 & ENVIROTEC 2017” για Ελλάδα και Σερβία.

GE Renewable Energy to showcase expertise in hydropower at Africa 2017 in Marrakesh, Morocco

 • PDF

GE Renewable Energy is attending Africa 2017 in Marrakesh, Morocco, on 14-16 March 2017 and will present its complete portfolio to the 600 attendees. Representatives the International Energy Agency and the World Bank will be amongst the attendees.

Ενημέρωση για το Διεθνές Απόγευμα στη Διεθνή Έκθεση WATER στο Βερολίνο

 • PDF

WASsERLEBEN Berlin Exhibition Grounds 28-31 Μαρτίου 2017

International Afternoon (Διεθνές Απόγευμα)

Η Daikin συμμετέχει στη διεθνή έκθεση ISH 2017

 • PDF

To Daikin Group, ο προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων για τη θέρμανση και τον κλιματισμό, θα παρουσιάσει ένα μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων του στη έκθεση ISH που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στη Φρανκφούρτη.

IFAT EURASIA (16. - 18.02.2017)

 • PDF

2η Διεθνής Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης στην Κωνσταντινούπολη

o Eκθεσιακός Oργανισμός του Μονάχου, στα πλαίσια του στόχου να διευρύνει το διεθνές δίκτυο εκθέσεων, διοργανώνει για δεύτερη φορά την IFAT EURASIA, τη νέα Έκθεση Τεχνολογίας Περιβάλλοντος για την πολλά υποσχόμενη τούρκικη αγορά, που αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας. Η δεύτερη διοργάνωση της IFAT EURASIA, η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, θα λάβει χώρα στις 16. – 18.02.2017 στην Κωνσταντινούπολη, στο Istanbul Expo Center (IFM), Hall 9-10-11.

Στην πρεμιέρα της IFAT EURASIA, συμμετείχαν 243 εκθέτες από 19 χώρες και 11.000 επισκέπτες, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών και επιβεβαιώνοντας το γεγονός, ότι η IFAT EURASIA, αποτελεί τη νεοεισερχόμενη πλατφόρμα τεχνολογιών, που συνδέεται με το περιβάλλον. 4 ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν ως εκθέτες στην προηγούμενη IFAT EURASIA και συγκεκριμένα οι: FERI-TRI SA, POLYECO SA, RAM EUROPE και SABO HELLAS SA.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar