joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sat09232017

Ελλάδα

Η ΕΚΟ χορηγός στο “9ο Patras International Circuit for Kart” (P.I.C.K)

 • PDF

Στο πλευρό του μηχανοκίνητου αθλητισμού που προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις βρέθηκε για άλλη μια φορά η ΕΚΟ, ως χορηγός στο “9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light» που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο, 16 & 17 Σεπτεμβρίου, παρουσία πλήθους θεατών, αλλά και με νέο ρεκόρ σε συμμετοχές που έφτασαν εφέτος στις 63.

CRI: Έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στην Αξιολόγηση CR INDEX 2017-2018

 • PDF

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) ανακοίνωσε την έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής για την αξιολόγηση CR Index 2017-2018.

Συμμετοχή της Eurocert στο πρώτο αναπτυξιακό φόρουμ με θέμα : «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές »

 • PDF

H EUROCERT συμμετείχε στο διήμερο σιδηροδρομικό φόρουμ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα , με πρωτοβουλία του Ομίλου ΟΣΕ, με ομιλία του Εντεταλμένου της Συμβούλου κου Τάκη Θεοφανόπουλου.

«Οικοτεχνία στον Αγροδιατροφικό τομέα» Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την «Εξέλιξη» στην Αθήνα στις 22 Σεπτεμβρίου

 • PDF

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, εμπλουτίζοντας τη θεματολογία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων αγροτικής επιχειρηματικότητας, σχεδίασε το σεμινάριο «Οικοτεχνία στον Αγροδιατροφικό τομέα».

«Γνωριμία με την Κληρονομιά μας» για τους εργαζομένους της INTERAMERICAN

 • PDF

Στο πλαίσιο αναφοράς της ΙΝΤERAMERICAN στην Κίνηση Πολιτών «Διάζωμα», η εταιρεία έχει δώσει τη δυνατότητα της συμμετοχής σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία και σε εργαζομένους της, παρέχοντας και φέτος 12 συνδρομές φυσικών μελών.

Ανοίγει η αυλαία για το Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

 • PDF

Ανοίγει 31 Αυγούστου η αυλαία για το Διεθνές Συνέδριο ICEIRD 2017, τη 10η συνεχή διοργάνωση του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield και του ερευνητικού του κέντρου, του Κέντρου Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEERC), που επικεντρώνεται στην Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

15ο Διεθνές Συνέδριο Γεωλογίας του Νεογενούς της Μεσογείου (RCMNS)

 • PDF

Μια μοναδική ευκαιρία για διεπιστημονική προσέγγιση της Μεσογείου αποτελεί το 15ο Διεθνές Συνέδριο που αφορά στη Γεωλογία του Νεογενούς της Μεσογείου (RCMNS),

Στρατηγικό συνέδριο της ΔΕΗ στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ

 • PDF

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.), στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το στρατηγικό Συνέδριο Investment Opportunities in Southeastern Europe – Trends and challenges in the energy sector, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, ώρες 09:00 έως 16:00, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Διαγωνισμός Eco Art της Energizer με θέμα την ανακύκλωση και την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

 • PDF

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ εμπνέεται από την ecoadvanced, τη Νο1 σε διάρκεια αλκαλική μπαταρία της Energizer, την πρωτοπορία και την εφευρετικότητά της στο κομμάτι της ανακύκλωσης και επιχειρεί να εμπνεύσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.

Ακόμη ένα σχολείο στη Θεσσαλονίκη θα γίνει «Το Σχολείο που θέλεις» από την Coca-Cola Τρία Έψιλον το φετινό καλοκαίρι

 • PDF

Ψηφίζουμε μέχρι τις 16 Ιουλίου και δημιουργούμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον

Το φετινό σχολείο θα είναι το 14ο που θα ανακαινιστεί από το πρόγραμμα

Συνέδριο ‘21st Economist Government Roundtable’

 • PDF

«Φιλοδοξία μας ο ΔΕΣΦΑ να αποτελέσει καταλύτη για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και συνολικά των Βαλκανίων»

Επίσκεψη της επιστημονικής ομάδας της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας COMPOSE στο πεδίο εφαρμογής πιλοτικών δράσεων

 • PDF

Στις 15 Ιουνίου 2017, οι συνεργάτες της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας “COMPOSE – Rural Communities engaged with positive energy” πραγματοποίησαν επίσκεψη στους Δήμους Αμαρίου και Ανωγείων.

Digital Marketing Strategy Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την «Εξέλιξη» στις 3 & 4 Ιουλίου

 • PDF

Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με θέμα Digital Marketing Strategy σχεδίασε και υλοποιεί το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη,

Τα πρώτα Βραβεία YouSmile σε μαθητές και μαθήτριες που έδωσαν το καλό παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους… είναι γεγονός! #YouSmileAwards

 • PDF

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με μαθητές και μαθήτριες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, πολλά χαμόγελα και χειροκροτήματα, πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα YouSmile Awards την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στο Hard Rock Café στο Μοναστηράκι με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Wind: Online διαγωνισμός για επίδοξους survivalists

 • PDF

Online διαγωνισμό για επίδοξους survivalists διοργανώνει η WIND και κληρώνει σημαντικά δώρα.

ΣΕΒΤ: Στην τελική ευθεία για την τελετή βράβευσης του Ecotrophelia 2017

 • PDF

Στην τελική ευθεία οδεύουμε για την Τελετή βράβευσης των νικητριών ομάδων του 7ου Εθνικού Διαγωνισμού Οικολογικών - Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου.

ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 • PDF

Η ώρα των επενδύσεων στον ελληνικό σιδηρόδρομο

Η LG Electronics Hellas εγκαινιάζει το πρόγραμμα ‘LG - Αθλητές του Αύριο’ και στηρίζει τη νέα γενιά αθλητών

 • PDF

Έναρξη συνεργασίας με το Giannakis Academy στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης LG “Είναι ωραίο να συμμετέχεις”

Ecocity: Διοργανώνει το Ecocamp στα Καλάβρυτα

 • PDF

Μία υπέροχη ιδέα, για ένα πρότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε το ECOCITY, θα διοργανωθεί και φέτος για 13η χρονιά.

PCAI: Ολοκληρώθηκε η έκθεση “Paratoxic Paradoxes” στο Μουσείο Μπενάκη

 • PDF

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση “Paratoxic Paradoxes” (Παρατοξικά Παράδοξα) που διεξήχθη από τις 22 Μαρτίου έως τις 21 Μαΐου και ήταν μια συνδιοργάνωση της Πρωτοβουλίας της Polyeco για τη Σύγχρονη Τέχνη (Polyeco Contemporary Art Initiative - PCAI) και του Μουσείου Μπενάκη και σε επιμέλεια της κ. Νάντιας Αργυροπούλου.

Ecocity: Απονεμήθηκαν τα βραβεία Οικόπολις 2017

 • PDF

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1ης Ιουνίου, στη διάρκεια μιας θαυμάσιας βραδιάς, η Τελετή απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017, που διοργάνωσε για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ECOCITY.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar