joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Mon10142019

Back ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Κορπή: Ενισχύει τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας για το 2018

 • PDF

Τον απολογισμό των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και τα επόμενα βήματα με άξονα την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, παρουσίασε το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής εκδήλωσης.

Υouthempowered.gr από την Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ξεκίνησε η δωρεάν, διαδραστική πλατφόρμα e-learning που προετοιμάζει τη νέα γενιά για την αγορά εργασίας

 • PDF

Η νέα γενιά, στην προσπάθειά της να ενταχθεί στη σύγχρονη αγορά εργασίας, έχει πλέον στη διάθεσή της την πλατφόρμα e-learning του προγράμματος YOUTH Empowered από την Coca-Cola Τρία Έψιλον.

 

Τα δίκτυα CSR εκπροσωπούνται στη EU Multi-Stakeholder Platform

 • PDF

Το CSR Europe, εθνικός εταίρος του οποίου είναι το CSR HELLAS, επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μετά από διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης υποψηφιοτήτων, ως ένα από τα 28 συνολικά μέλη της πολύ-συμμετοχικής πλατφόρμας ενδιαφερόμενων μερών (multi-stakeholder platform) για την εφαρμογή των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Ιnstant Network & Instant Classroom από τη Vodafone

 • PDF

Η Vodafone πιστή στη φιλοσοφία «Connecting For Good» αυτή τη στιγμή υλοποιεί 5 κύριες δράσεις με έμφαση στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της αντιμετώπισης ανθρωπιστικών κρίσεων.

Wind: Στηρίζει την ένωση "Μαζί για το Παιδί" μέσω του Μαραθωνίου της Αθήνας

 • PDF

Με μήνυμα «Δείξε το Δρόμο. Δείξε ποιος είσαι» η WIND, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ, συμμετέχει για 7η χρονιά στην κορυφαία αθλητική, και όχι μόνο, διοργάνωση και στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» .

Cosmote: Επενδύει στους νέους με τη ρομποτική και τo S.T.E.M

 • PDF

Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018, για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου,

Αναδείχθηκαν οι νικητές των Βραβείων LafargeHolcim 2017 στην περιφέρεια της Ευρώπης

 • PDF

Οι ημέρες που η αειφορία ενός κατασκευαστικού έργου ήταν ζήτημα ad hoc μέτρων έχουν παρέλθει – η αειφόρα κατασκευή έχει γίνει πλέον συστηματική και εξειδικευμένη.

TÜV AUSTRIA HELLAS: Ενεργούμε με το Νόμο

 • PDF

Η πιστοποίηση ως κινητήριος δύναμη για την αποτελεσματική υλοποίηση των ενεργειακών ελέγχων

ΣΔΕ: Ανοιχτή Συζήτηση για την Εταιρική Υπευθυνότητα

 • PDF

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), στο πλαίσιο της 7ης διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15 Μαΐου, ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Εταιρική Υπευθυνότητα: Συνέργεια για τη συνέχεια»

«Τρέξαμε Μαζί» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

 • PDF

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στήριξε και φέτος τη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση της χώρας ως το επίσημο νερό της

Για 19η συνεχή χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, βρέθηκε στο πλευρό των 50.000 δρομέων που αγωνίστηκαν στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό τους και στήριξε την προσπάθειά τους, παρέχοντας σωστή ενυδάτωση και εμψύχωση για να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους.

Στη φετινή διοργάνωση που σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών απ’ όλο τον κόσμο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συμμετείχε πιο ενεργά από κάθε άλλη χρονιά. Για πρώτη φορά φέτος, ανάμεσα στους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους δρομείς του Μαραθώνιου, βρέθηκε για πρώτη χρονιά η AVRA Running Team. Με το μήνυμα «Τρέχουμε Μαζί» και τη συμμετοχή περισσότερων από 400 εργαζόμενων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η AVRA Running Team αγωνίστηκε στα 5χλμ., 10χλμ. και στην ιστορική διαδρομή των 42χλμ.

Με κορυφαίους αθλητές η WIND Running Team στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας

 • PDF

Με αθλητές που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη μεγάλη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα δώσει για 6η συνεχή χρονιά δυναμικό «παρών» η WIND Running Team.

Η Μάγδα Γαζέα, ο Κώστας Γκελαούζος, ο Μάρκος Γκούρλιας και η Αναστασία Καρακατσάνη είναι οι αθλητές «πρεσβευτές» της γαλάζιας ομάδας, που με τη συμμετοχή τους, εκτός από τη στήριξη του έργου των δύο κοινωνικών φορέων, «ΕΛΕΠΑΠ» και «Καρδιές για Όλους», ανεβάζουν τον πήχη επιδόσεων του αγώνα.

Διάκριση της Τράπεζας Πειραιώς στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ανάμεσα σε 180 οργανισμούς,  ως μία από τις 4 καλύτερες επιχειρήσεις στην κατηγορία «Διαχείριση», στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον. Η τελετή απονομής έγινε στο Ταλίν της Εσθονίας στις 27 Οκτωβρίου 2016 και το Βραβείο παρέλαβε ο κ. Προκόπης Γαβριήλ, Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Με την υποψηφιότητα «The Expandability of a Robust Certified EMS – the Case of Piraeus Bank» η Τράπεζα έλαβε την πρώτη θέση σε εθνικό επίπεδο στην κατηγορία «Διαχείριση» για την ανάπτυξη, δομή και λειτουργία του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Επίσης η Τράπεζα διαγωνίστηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και διακρίθηκε στους 4 κορυφαίους οργανισμούς που πέτυχαν σημαντικά περιβαλλοντικά επιτεύγματα.

WIND Running Team: Το Τρέξιμο Είναι Μέσα Μας

 • PDF

H WIND Running Team πιστεύει στο Τρέξιμο σαν τρόπο ζωής. Γιατί είναι στη φύση μας, στην ανατομία του σώματος. Γιατί είναι μέσα μας.

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2011 και αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες, αθλητές και φίλους της WIND. Παράλληλα, συνδέει το τρέξιμο με την Κοινωνική Αλληλεγγύη, έχοντας προσφέρει μέχρι σήμερα περισσότερα από 550.000€ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

«Τρέχουμε Μαζί» στο Μαραθώνιο της Αθήνας

 • PDF

19 χρόνια δυναμικής παρουσίας και υποστήριξης του
Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός υποστηρικτής των σημαντικότερων δρομικών διοργανώσεων της χώρας, θα είναι για μία ακόμη χρονιά, ενεργά και δυναμικά παρών στο πιο συμβολικό δρομικό γεγονός, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Δύο φιλανθρωπικούς οργανισμούς στηρίζουν δημοφιλείς Έλληνες με την WIND Running Team

 • PDF

«ΕΛΕΠΑΠ» και «Καρδιές για Όλους»
Δύο φιλανθρωπικούς οργανισμούς στηρίζουν δημοφιλείς Έλληνες
με την WIND Running Team

34ος Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός
Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Το σημαντικό έργο δύο φιλανθρωπικών οργανισμών, «ΕΛΕΠΑΠ» και «Καρδιές για Όλους» θα στηρίξουν με τη συμμετοχή τους στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας δημοφιλείς έλληνες.

ΣΦΕΕ: Business Days για τρίτη χρονιά

 • PDF

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο ΣΦΕΕ άνοιξε τις πόρτες του στους νέους ανθρώπους μέσω του θεσμού των Business Days. Περίπου 100 νέοι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές Φαρμακευτικών, Ιατρικών, Οικονομικών και Πολυτεχνικών Σχολών ξεναγήθηκαν στον κόσμο της καινοτομίας, των τάσεων και των προοπτικών στον κλάδο του φαρμάκου για απασχόληση και ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας από διακεκριμένα στελέχη της φαρμακευτικής βιομηχανίας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής ημερίδας του ΣΦΕΕ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/7 στο αμφιθέατρο της εταιρίας GlaxoSmithKline,  στο πλαίσιο του προγράμματος Business Day που οργανώνει ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Ιορδάνης Λαδόπουλος.

Το ΣΦΕΕ Business Day, με αυξανόμενο ενδιαφέρον και συμμετοχή, λειτουργεί ως ένα «εργαστήριο» για την σύνδεση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας την πεποίθηση ότι ο φαρμακευτικός κλάδος μπορεί να αποτελέσει κεντρικό άξονα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ιδιαίτερα επενδύοντας σε ταλαντούχους νέους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας αυτής της μεγάλης βιομηχανίας, ο ΣΦΕΕ και οι εταιρίες μέλη του άνοιξαν και φέτος τις πόρτες τους. Αρκετές φαρμακευτικές εταιρίες επενδύουν στους νέους της χώρας, που τη δεδομένη στιγμή μαστίζονται από την ανεργία, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα ενός δυναμικού επαγγελματικού ξεκινήματος σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, μέσω προγραμμάτων έμμισθης εξειδίκευσης. Στο φετινό Business Day συμμετείχαν εισηγητές από τις μεγάλες ελληνικές και διεθνείς φαρμακευτικές εταιρίες: AbbVie, AstraZeneca, Bayer, Boehringer-Ingelheim, Genesis, Janssen-Cilag, Merck, MSD, Pharmaserve-Lilly, Vianex και Vian.

Σημαντικές διακρίσεις για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες της Coca-Cola Τρία Έψιλον

 • PDF

-    Βράβευση για το Πρόγραμμα «Το Σχολείο που θέλεις» στα Corporate Affairs Excellence Awards
-     Πρόκριση στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον για την καινοτόμο φιάλη του ΑΥΡΑ με 24% λιγότερο πλαστικό

Δύο νέες διακρίσεις για την Coca-Cola Τρία Έψιλον επιβραβεύουν τη δέσμευση της εταιρίας στη δημιουργία αξίας για την κοινωνία και τη συμβολή στην αειφόρο ανάπτυξη, μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες.

Messaritis: Στήριξη στον «Δεσμό»

 • PDF

Συγκεκριμένα, η “Messaritis Ανανεώσιμες” με κάθε νέο συμβόλαιο που αναλαμβάνει στα πλαίσια της λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών, προσφέρει μέρος των εσόδων της στο «Δεσμό» για τη στήριξη οργανισμών κοινωνικής πρόνοιας.

Αξιακή Αποτίμηση Κοινωνικών Δράσεων από τη Global Sustain

 • PDF

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο της Global Sustain, με τίτλο «SROI – SOCIAL VALUE & IMPACT MEASUREMENT» που αφορούσε στην Αξιακή Αποτίμηση Κοινωνικών Δράσεων.

Συνέργεια ΟΤΕ/COSMOTE και ΟΠΑ

 • PDF

Υπογραφή συμφωνίας για ανταλλαγή τεχνογνωσίας, δημιουργία εργαστηρίου νέων τεχνολογιών και κοινή συμμετοχή σε έργα έρευνας και ανάπτυξης.

Στην υπογραφή συμφωνίας  προχώρησαν ο OTE, η COSMOTE και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις συνέργειες μεταξύ επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας. Τη συμφωνία υπέγραψαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, και ο Πρύτανης του ΟΠΑ, Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος.

Διπλή διάκριση για τον Όμιλο Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, στα HR Excellence Awards 2014

 • PDF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χάλκινη Διάκριση για το Δίκτυο Καταστημάτων Public
Χάλκινη Διάκριση για τη ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΤΑ SUNLIGHT

Με διπλή βράβευση διακρίθηκε ο Όμιλος Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού,  στα HR Excellence awards 2014, καθώς οι εταιρείες Public και ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT απέσπασαν δύο τιμητικά χάλκινα βραβεία στην κατηγορία Συστήματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar