joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Sat09232017

Ελληνικό Ενεργειακό Πλαίσιο

Green Angels: Νέο μέλος η Combatt

 • PDF

Η COMBATT A.E. «Ολοκληρωμένη Συλλογική Εναλλακτική Διαχείριση Συσσωρευτών Πανελλαδικής Εμβέλειας»,

Investment Round για καινοτομίες στον χώρο της βιώσιμης ενέργειας: από την ιδέα στην αγορά σε λιγότερο από 5 χρόνια

 • PDF

Παράλληλα με τον Διαγωνισμό PowerUp, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει startup εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας, η InnoEnergy ανακοινώνει ένα ακόμη πρόγραμμα, το Investment Round 2017, το οποίο απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στενή συνεργασία των αρχών διαχείρισης φυσικού αερίου Ελλάδας και Κύπρου για την ανάπτυξη υποδομών και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας

 • PDF

Σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) και της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) της Κύπρου στις 17 και 18 Ιουλίου στα γραφεία του ΔΕΣΦΑ στην Αθήνα.

Η ώρα των επενδύσεων στον ελληνικό σιδηρόδρομο

 • PDF

«ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ», είναι ο τίτλος του επίκαιρου συνεδρίου, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ομίλου ΟΣΕ στις 28-29 Ιουνίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Athens Divani Caravel), σε συνεργασία και με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων στην ανάπτυξη του ελληνικού σιδηροδρόμου δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, εταιρειών, επενδυτών, καθώς επίσης εκπροσώπων αρμόδιων ευρωπαϊκών οργανισμών.

Volton: Μία νέα ελληνική εταιρεία ενέργειας που υπόσχεται να αλλάξει τη σχέση των Ελλήνων με το ηλεκτρικό ρεύμα

 • PDF

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., μία νέα ελληνική εταιρεία ενέργειας που δημιουργήθηκε με κεφάλαια από τους χώρους της Ελληνικής ναυτιλίας, ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών με χαμηλότερο κόστος.

ΕΜΠ: 25 ομάδες εντάσσονται στο πρόγραμμα Invent ICT

 • PDF

Από το σύνολο των 64 κατατεθειμένων προτάσεων στη θερμοκοιτίδα INVENT, είκοσι πέντε νέα επιχειρηματικά σχήματα προκρίθηκαν για να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο επώασης.

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα

 • PDF

Σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη μίλησαν ο πρόεδρος Γιώργος Χαντζηνικολάου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Μεγάλου

Ποιες εταιρείες δικαιούνται επιδότηση για «πράσινες» επενδύσεις

 • PDF

Τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων, τα οποία θα υλοποιηθούν για την επιχειρηματική αξιοποίηση υγρών, στερεών και αέριων αποβλήτων με την παραγωγή και διάθεση πρώτων υλών και ενδιάμεσων ή τελικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, προβλέπει το νέο πρόγραμμα «Ενίσχυση Περιβαλλοντικής Βιομηχανίας» που αναμένεται να προκηρυχθεί έως το τέλος Ιουνίου 2017.

Youth Empowered, Ένα πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας

 • PDF

Προσωπικές & επαγγελματικές δεξιότητες, καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη της αγοράς και δυνατότητες δικτύωσης, σε νέους 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας

Unilever: Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για τα Βραβεία Νέων Επιχειρηματιών

 • PDF

Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για τα φετινά Βραβεία Νέων Επιχειρηματιών που έχει θεσπίσει και χρηματοδοτεί η Unilever, τα οποία υλοποιούνται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για την Ηγεσία στη Βιωσιμότητα του Πανεπιστημίου του Cambridge και το Ashoka.

Η Τράπεζα Πειραιώς ισχυροποιείται και με βάση το νέο στρατηγικό σχέδιο “Agenda 2020” δεσμεύεται να στηρίξει την υγιή επιχειρηματικότητα και να συμβάλει στην ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας

 • PDF

“Οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την πρόοδο στην πορεία ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης του Ελληνικού Προγράμματος δημιουργούν συγκρατημένη αισιοδοξία για τις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας, καθώς συμβάλλουν στην άρση της αβεβαιότητας που παρατηρήθηκε από την αρχή της χρονιάς. Η οριστική συμφωνία αναμένεται να είναι καταλύτης για την επαναφορά της οικονομίας σε τροχιά ανόδου κατά το 2017.

«ΙΝVEST EU: ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ»

 • PDF

Η στροφή στα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και πώς θα επιτευχθεί

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με την εταιρεία «ΒΙΟΝΤΗΖΕΛ ΜΟΝ. EΠΕ»

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς και η εταιρεία ΒΙΟΝΤΗΖΕΛ ΜΟΝ. EΠΕ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγική διαδικασία του πρωτογενούς τομέα και στην ενίσχυση της καλλιέργειας ενεργειακών φυτών.

Υπεγράφη η Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στην Κοζάνη

 • PDF

Κλείνει έτσι μία εκκρεμότητα 20 ετών για τον Δήμο και ανοίγει ο δρόμος για νέες επενδύσεις και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΤΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017»

 • PDF

89 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ €100.000

Όμιλος Κοπελούζου: Συνεργασία με την Shenhua Group για επενδύσεις 3 δις

 • PDF

Η κινεζική κρατική εταιρεία Shenhua Group Corporation Limited η μεγαλύτερη παραγωγός άνθρακα στον κόσμο και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Κίνα και ο όμιλος Κοπελούζου, ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους της Ελλάδας

360funding.gr, Όλα τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης,με ένα κλικ

 • PDF

Μία νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πύλη, την «360° Funding» (www.360funding.gr), δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ελεύθερη, απλοποιημένη και χωρίς κόστος, πρόσβαση σε όλο το φάσμα των πληροφοριών που ενδιαφέρει τις επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης.

Δημιουργία Ελληνικού Κόμβου για τη Γαλάζια Ενέργεια στη Μεσόγειο

 • PDF

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), σε συνεργασία με άλλους 8 ευρωπαίους εταίρους, συμμετέχει στην προώθηση δεξιοτήτων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας σχετικών με την ανάπτυξη της Γαλάζιας Ενέργειας στη Μεσόγειο

Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ΑΠΕ για την Ανάπτυξη της Τοπικής Κοινότητας των Γρεβενών

 • PDF

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20.04.2017 με επιτυχία η 1η ημερίδα με τίτλο «Χρήση ηλιακής ενέργειας σε κτίρια και εγκαταστάσεις. Οι προοπτικές του ενεργειακού συμψηφισμού (net-metering)» στα Γρεβενά.

Aνακοινώθηκε η Κριτική Επιτροπή των βραβείων Energy Mastering Awards 2017

 • PDF

Η υποβολή υποψηφιοτήτων συνεχίζεται με καταληκτική ημερομηνία την 28η Απριλίου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar