joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Tue01162018

Ελληνικό Ενεργειακό Πλαίσιο

Ολοκληρώθηκε η 5η Σχολή Επιχειρηματικότητας της Coca-Cola στην Ελλάδα

 • PDF

Περισσότεροι από 180 νέοι επίδοξοι επιχειρηματίες έφτασαν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους, την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας, κατά τη διάρκεια των Σχολών Επιχειρηματικότητας που επισκέφτηκαν τη χώρα μας και αυτή τη χρονιά.

Τιμητική Διάκριση του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer για το πρόγραμμα Παραγωγής Βαμβακιού με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές (Certified Sustainable Fibermax)

 • PDF

Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer απέσπασε τιμητική διάκριση για το πρόγραμμα «Παραγωγής Βαμβακιού με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» (CSF), στα πλαίσια του θεσμού των Βραβείων “Made in Greece 2017”.

Vodafone: Γυναίκες, Νέοι και Περιβάλλον στην καρδιά της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης

 • PDF

Η Vodafone, με στόχο την ουσιαστική ανταπόκριση στις σύγχρονες προκλήσεις όπως και στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και παρουσιάζει τον 14ο Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η MYTILINEOS ξανά στο πλευρό των νέων μηχανικών

 • PDF

Την πάγια προσήλωση στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας και της ανάσχεσης του brain drain, του ανησυχητικού φαινομένου της φυγής νέων και καταρτισμένων επιστημόνων στο εξωτερικό, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά η MYTILINEOS με την έναρξη του τρίτου κατά σειρά προγράμματος ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

TO ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΕ-ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

 • PDF

Η εκδήλωση του Επιχειρηματικού Φόρουμ ΕΕ-Βραζιλίας, που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη στήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, τη Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία Τραπεζών (Febraban) και τη WWF-Brazil, προσέλκυσε 22 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και 70 βραζιλιάνικες και ευρωπαϊκές εταιρείες με στόχο την εξεύρεση λύσεων χρηματοδότησης και ενίσχυσης των πράσινων επιχειρήσεων.

ΕΔΣΝΑ: Πραγματοποίησε συνάντηση για το πρόγραμμα SWAN

 • PDF

Ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), ως συντονιστής εταίρος του ευρωπαϊκού χρηματοδοτούμενου προγράμματος “S.W.A.N. - a digital Solid Waste reuse plAtform for BalkaN”, πραγματοποίησε στις 15 και 16 Νοεμβρίου του 2017 στην Αθήνα, το kick off meeting της διαδραστικής διαβαλκανικής πλατφόρμας.

Τράπεζα Πειραιώς Οικονομική Ανάλυση και Επενδυτική Στρατηγική

 • PDF

Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα: Ανάκαμψη με αργά αλλά σταθερά βήματα

Ελληνογερμανική συνεργασία για τα «Πράσινα Επαγγέλματα»

 • PDF

Στην ελληνογερμανική συνεργασία για την έρευνα, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό εκπαιδευτικών υπηρεσιών στον κλάδο των «Πράσινων Επαγγελμάτων», αποσκοπεί το νέο έργο «GRÆDUCATION»,

Venture Garden: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 8ο κύκλο του προγράμματος υποστήριξης επιχειρηματιών

 • PDF

Το πρόγραμμα VentureGarden δέχεται αιτήσεις για τον 8ο κύκλο εκπαίδευσης και υποστήριξης επιχειρηματιών.

Γερμανικές εταιρείες ενδιαφέρονται για συνεργασίες στη διαχείριση απορριμμάτων

 • PDF

Επιχειρηματική αποστολή και ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων στην Ελλάδα και στη Γερμανία», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Porto Palace, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Η ΔΕΗ για το συνέδριο CLEAN ENERGY FORUM – CRETA

 • PDF

Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετείχε με τη ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ στο εναρκτήριο Φόρουμ της Πρωτοβουλίας Καθαρή Ενέργεια για όλους τους Ευρωπαίους, που διεξήχθη στις 2 Σεπτεμβρίου στα Χανιά.

Νέα στήριξη €700 εκατ. για επενδύσεις μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα

 • PDF

Επενδύσεις €700 εκατ. από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα θα χρηματοδοτηθούν από την Τράπεζας Πειραιώς μετά τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ) και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για έκδοση καλυμμένου ομολόγου που υπογράφηκε σήμερα στην Αθήνα, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου της Πειραιώς.

Παράταση για τις συμμετοχές στα Made in Greece

 • PDF

Μέχρι τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου παρατείνεται η περίοδος υποβολής συμμετοχών για τα βραβεία «Made in Greece 2017».

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2017

 • PDF

Αύξηση καθαρών κερδών για τον Όμιλο ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

We4Sea: Πιστοποιείται για την Παρακολούθηση και Καταγραφή Εκπομπής Ρύπων πλοίων

 • PDF

Η We4Sea, μία ολλανδική start-up με αντικείμενο την τεχνολογία στο χώρο της ναυτιλίας, και με κύριο σκοπό το να αυξήσει την αποδοτικότητα των καυσίμων και παράλληλα να μειώσει τις εκπομπές ρύπων των βαποριών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, είναι πλέον και επίσημα πιστοποιημένη από τη Verifavia Shipping για την παρακολούθηση και καταγραφή ρύπων κατά EU-MRV.

3 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣEIΣ ISO ΓΙΑ ΤΗΝ VOLTON

 • PDF

Η ποιότητα των υπηρεσιών και οι ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο της εταιρείας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΑΖΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

 • PDF

Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

Green Angels: Νέο μέλος η Combatt

 • PDF

Η COMBATT A.E. «Ολοκληρωμένη Συλλογική Εναλλακτική Διαχείριση Συσσωρευτών Πανελλαδικής Εμβέλειας»,

Investment Round για καινοτομίες στον χώρο της βιώσιμης ενέργειας: από την ιδέα στην αγορά σε λιγότερο από 5 χρόνια

 • PDF

Παράλληλα με τον Διαγωνισμό PowerUp, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει startup εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας, η InnoEnergy ανακοινώνει ένα ακόμη πρόγραμμα, το Investment Round 2017, το οποίο απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στενή συνεργασία των αρχών διαχείρισης φυσικού αερίου Ελλάδας και Κύπρου για την ανάπτυξη υποδομών και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας

 • PDF

Σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) και της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) της Κύπρου στις 17 και 18 Ιουλίου στα γραφεία του ΔΕΣΦΑ στην Αθήνα.

Η ώρα των επενδύσεων στον ελληνικό σιδηρόδρομο

 • PDF

«ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ», είναι ο τίτλος του επίκαιρου συνεδρίου, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Ομίλου ΟΣΕ στις 28-29 Ιουνίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Athens Divani Caravel), σε συνεργασία και με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων στην ανάπτυξη του ελληνικού σιδηροδρόμου δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, εταιρειών, επενδυτών, καθώς επίσης εκπροσώπων αρμόδιων ευρωπαϊκών οργανισμών.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar