joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Fri11242017

Άρθρα - Αναλύσεις

ΕΛ.ΠΕ.: Αύξηση 71% στα κέρδη 9μηνου

 • PDF

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα Γ’ Τριμήνου και Εννεάμηνου.

Νέα επένδυση 8 εκατ. Ευρώ από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

 • PDF

Νέα επένδυση 8 εκατ. Ευρώ από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στη μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο Αίγιο

Cosmote: Συμμετέχει στη δράση για δωρεάν internet σε απομακρυσμένα νησιά

 • PDF

Στη Δράση «Παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας», συμμετέχει η COSMOTE, που προσφέρει, μέσω κρατικής επιχορήγησης, κινητή (mobile) σύνδεση στο διαδίκτυο στους μόνιμους κατοίκους 47 απομακρυσμένων νησιών της χώρας.

Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία Πώλησης Δραστηριοτήτων στη Σερβία

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία για την πώληση των τραπεζικών και leasing δραστηριοτήτων της στη Σερβία, στη Direktna Banka A.D., έναν τραπεζικό όμιλο της Σερβίας που αυξάνει δυναμικά την παρουσία του στην τοπική αγορά.

Νέα σειρά λύσεων ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΩ

 • PDF

Με στόχο την ανάδειξη της αποταμίευσης ως μια ευρύτερη στάση ζωής, η Τράπεζα Πειραιώς προχωρά σε μια σειρά νέων πρωτοβουλιών που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους πελάτες της, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, να βελτιώσουν τον οικονομικό τους προγραμματισμό και να πετύχουν τους προσωπικούς τους -μικρούς ή μεγαλύτερους- στόχους.

ΝΕΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ SITE ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

 • PDF

Από τη Δευτέρα 11/9 έχει αναρτηθεί η νέα μορφή του εταιρικού site της Μινέττα Ασφαλιστικής.

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Κτηνοτροφία με την εταιρεία ΔΙΚΟΣ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Β.Ε.

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

Digital Marketing Practitioner

 • PDF

Ξεκινά στις 16 Οκτωβρίου ο νέος κύκλος της e-Academy από την Εξέλιξη

ΤΟ 5ο ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ $2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

 • PDF

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Ο κ. Δ. Παπακώστας αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής

 • PDF

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην ΕΔΑ Αττικής αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Παπακώστας από την 2α Οκτωβρίου, μετά την αποχώρηση του κ. Χρήστου Μπαλάσκα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑBEΕ Οικονομικά Αποτελέσματα 1ου Εξαμήνου 2017

 • PDF

Τον Ιούνιο του 2017, η Εταιρεία ολοκλήρωσε την έκδοση ΚΟΔ, ύψους 50 εκατ. € πενταετούς διάρκειας, με κουπόνι 4,25%.

Η ABB πρόκειται να αποκτήσει την GE Industrial Solutions

 • PDF

Η ABB ανακοίνωσε στις 25.09.2017, την εξαγορά της GE Industrial Solutions.

ΔΕΗ: Κέρδη 14,4 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο

 • PDF

Στα 14,4 εκατ. ευρώ υποχώρησαν τα καθαρά κέρδη της ΔΕΗ το πρώτο εξάμηνο, έναντι 57,1 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, καταγράφοντας πτώση 74,8%, περιλαμβανομένου του ΑΔΜΗΕ μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Ο Όμιλος Coca-Cola HBC κατακτά για τέταρτη συνεχή χρονιά την κορυφαία θέση στους Δείκτες Βιώσιμης Ανάπτυξης Dow Jones (DJSI) μεταξύ όλων των εταιρειών του κλάδου ποτών

 • PDF

Η μοναδική αυτή επίδοση καταδεικνύει τις κορυφαίες πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης και διαφάνειας του Ομίλου Coca-Cola HBC

Cosmote: Δίπλα στους νέους που δίνουν μαθήματα ζωής

 • PDF

Η COSMOTE ανακοινώνει το Πρόγραμμα Υποτροφιών για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 και προκηρύσσει υποτροφίες συνολικού ύψους 620.000 ευρώ για τους πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Vodafone: Κοινωφελής προσφορά από τους νικητές του World of Difference

 • PDF

Οι νικητές του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 7η χρονιά, ολοκλήρωσαν την 6μήνη εργασία τους, στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που είχαν επιλέξει, μέσω της οποίας είχαν τη δυνατότητα να αφήσουν το δικό τους κοινωνικό αποτύπωμα και να αποκτήσουν παράλληλα πολύτιμη εργασιακή εμπειρία.

Εθνική: Συνεργασία με τον οργανισμό OK!Thess

 • PDF

Στο πλαίσιο των δράσεων ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας ανακοινώνεται η συνεργασία του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας με το OK!Thess.

Τράπεζα Πειραιώς : Πώληση του 100% των μετοχών της θυγατρικής της «Olympic Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμη Εταιρεία»

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο ενέκρινε την πώληση του 100% των μετοχών της θυγατρικής της «Olympic Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμη Εταιρεία» («Olympic»), η οποία κατέχει το master franchise της Avis Rent a Car, Budget Rent a Car και Payless για όλη την Ελλάδα, σε κοινοπρακτικό σχήμα των εταιρειών «Olympia Group SA» και «Virtus International Partners LP», υπό τον όρο της οριστικοποίησης της σχετικής σύμβασης, η οποία έχει ήδη επί της ουσίας συμφωνηθεί (η «Συναλλαγή»).

Η Τράπεζα Πειραιώς και η ΝΝ Ηellas ανανεώνουν τη συνεργασία τους στο Bancassurance

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι η συμφωνία συνεργασίας με την NN Hellas στον τομέα του Bancassurance, η οποία επρόκειτο να λήξει στις 31 Δεκεμβρίου 2017, ανανεώνεται για 10 χρόνια με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης για ακόμη 5 χρόνια.

Το LG Smart Οικοσύστημα τώρα συμβατό και με τις δυο πλατφόρμες, Amazon Alexa και Google Assistant

 • PDF

Η Οpen Smart Home στρατηγική της LG ενισχύεται με την προσθήκη των δύο πιο δημοφιλών Intelligent Personal Assistant υπηρεσιών

Άδεια για γαιάνθρακα και βιομάζα έλαβε η POLISAN HELLAS A.E.B.E στον Βόλο

 • PDF

Άδεια για τη χρήση γαιάνθρακα και βιομάζας ως εναλλακτικών και συμπληρωματικών καυσίμων για τις ενεργειακές ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας της επιχείρησης, έλαβε η «POLISAN HELLAS A.E.B.E. που λειτουργεί στη Β’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και ειδικεύεται στην παραγωγή ρητίνης PET.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar