joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Tue01162018

Άρθρα - Αναλύσεις

O Όμιλος OLYMPIA από κοινού με την VNK Capital ανακοινώνουν την είσοδό τους στο μετοχικό κεφάλαιο της LAMDA DEVELOPMENT S.A.

 • PDF

Ο Όμιλος Olympia από κοινού με την VNK Capital  ανακοινώνουν την είσοδό τους στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda Development S.A. με ποσοστό 12,8% μέσω του κοινού επενδυτικού οχήματος Voxcove Holdings.

Wind: Έργα υποδομής δικτύου στη Σίκινο

 • PDF

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND για ισότιμη πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις απεριόριστες δυνατότητες της επικοινωνίας, με τους ανθρώπους της εταιρείας να ταξιδεύουν από την Ανάφη στη Σίκινο.

Ελληνικά Ομόλογα: Δυνατότητα επιστροφής σε επενδυτική βαθμίδα έως το 2020

 • PDF

Οι πρόσφατες πολύ θετικές εξελίξεις στην αγορά κρατικών ομολόγων που σηματοδότησε η πετυχημένη ανταλλαγή των 20 «παλαιών» ομολόγων με τα 5 «νέα» ομόλογα αλλά και η ταυτόχρονη πτώση των αποδόσεων των νέων ομολόγων σε συνδυασμό με την αύξηση του όγκου συναλλαγών, αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα της ταχύτητας με την οποία μπορεί να μεταβληθεί ο τρόπος και η στάση των διεθνών επενδυτών σε σχέση με τις επενδύσεις σε ελληνικά περιουσιακά στοιχεία.

Οι υφασμάτινες τσάντες είναι η νέα, οικολογική τάση για το σούπερ μάρκετ

 • PDF

Στα περισσότερα καταστήματα στη Γερμανία πρέπει κανείς να αγοράζει πλέον τις πλαστικές σακούλες. Για το λόγο αυτό οι πελάτες αναζητούν εναλλακτικές πιο φιλικές προς το περιβάλλον και οι υφασμάτινες τσάντες για τα ψώνια είναι η νέα τάση.

Greenpeace: Η ενεργειακή δημοκρατία γίνεται πραγματικότητα στην Ελλάδα

 • PDF

«Η ενεργειακή δημοκρατία γίνεται πραγματικότητα στην Ελλάδα», τονίζει σε ανακοίνωσή της Greenpeace, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΝ για τη σύνταξη του νομοσχεδίου για τις ενεργειακές κοινότητες και την καλεί να ολοκληρώσει ταχύτατα το θεσμικό πλαίσιο με τη δημοσίευση των απαραίτητων υπουργικών και κοινών υπουργικών αποφάσεων που απαιτούνται μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ενεργοποίηση των ενεργειακών κοινοτήτων.

Σταθάκης: "Κάναμε το πρώτο βήμα για τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή"

 • PDF

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, στο Στρασβούργο, με την αφορμή της εκκίνησης λειτουργίας της «Πλατφόρμας για τις Λιγνιτικές Περιοχές σε Μετάβαση» ήταν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Landis+Gyr: 45 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα

 • PDF

Με μία λαμπρή εκδήλωση που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της στην Κόρινθο, η Landis+Gyr Ελλάς γιόρτασε τη συμπλήρωση 45 χρόνων λειτουργίας της, διεθνών προδιαγραφών, παραγωγικής της μονάδας στην Κόρινθο.

Nissan: Κορυφαία βαθμολογία στη διαχείριση των υδάτινων πόρων

 • PDF

Η Nissan κέρδισε μια κορυφαία βαθμολογία στην Παγκόσμια Έκθεση για τους Υδάτινους Πόρους του 2017 από το CDP, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η εταιρεία συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των παγκόσμιων επιχειρήσεων, που αναγνωρίζονται για τη διαχείριση του νερού.

Τράπεζα Πειραιώς: Ένας χρόνος Yellow

 • PDF

Με δώρα για τα 900.000 μέλη του, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς γιορτάζει 1 χρόνο επιτυχημένης παρουσίας του

Σιάμισιης (ΕΛΠΕ): H Ελλάδα μπορεί να καταστεί διαμετακομιστικός κόμβος στην ενέργεια

 • PDF

Πέντε βασικούς άξονες προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ενεργειακού τομέα και να ενδυναμωθεί η θέση της χώρας μας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο,

Η ABB αποκαλύπτει το νεότερο μέλος της οικογένειας YuMi

 • PDF

Βασισμένο στην επιτυχία του YuMi®, του πρώτου πραγματικά συνεργατικού βιομηχανικού ρομπότ διπλού βραχίονα στον κόσμο, η ABB αποκαλύπτει το νέο συνεργατικό ρομπότ μονού βραχίονα, το οποίο συνδυάζει κορυφαίες βιομηχανικές δυνατότητες με πολύ μικρότερο μέγεθος.

 

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η πρώτη τράπεζα στη Νότια Ευρώπη που εισάγει το Mobile QuickPass για τους κατόχους καρτών UnionPay

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την UnionPay International -τον κινεζικό οργανισμό πληρωμών με περισσότερες από 6,1 δισεκατομμύρια πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες παγκοσμίως- εισάγει για πρώτη φορά στην αγορά της Νότιας Ευρώπης, το QuickPass.

Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Αποτελέσματα εννεαμήνου 2017 – αύξηση κερδών κατά 88,8%

 • PDF

Στο εννεάμηνο του 2017, οι ενοποιημένες πωλήσεις της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ διαμορφώθηκαν στα 867,6 εκατ. ευρώ, έναντι 840,0 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2016, αυξημένες κατά 3,3%.

Τράπεζα Πειραιώς: Αποτελέσματα 9μήνου 2017

 • PDF

Έπειτα από μια περίοδο αβεβαιότητας στην αρχή του έτους, η ελληνική οικονομία επανήλθε σε ανοδική τροχιά

Η Lamda Hellix αναδεικνύει την Ελλάδα σε Ψηφιακή Πύλη της Ευρώπης για τις Κινέζικες Επιχειρήσεις στο DCD Hyperscale, Πεκίνο

 • PDF

Η Lamda Hellix, ενώνοντας δυνάμεις με κορυφαίες Κινέζικες επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών Cloud, συμμετείχε ως χορηγός στο DatacenterDynamics Hyperscale, το διεθνές συνέδριο που διεξήχθη στο Πεκίνο στις 1 και 2 Νοεμβρίου προσελκύοντας επιχειρήσεις από το χώρο της κατασκευής και λειτουργίας υψηλής κλίμακας ψηφιακών υποδομών.

ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ: Ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου

 • PDF

Ο Όμιλος των εταιρειών της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για την περίοδο 1.1.2017 έως 30.9.2017 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (IFRS).

ΕΛΠΕ: Διέθεσε 5.000 λίτρα καύσιμο κίνησης στη Σύμη

 • PDF

Μετά από αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η ΕΚΟ αποφάσισε να χορηγήσει 5.000 λίτρα καυσίμου κίνησης

Μυτιληναίος: Εντυπωσιακή αύξηση 506,8% στα καθαρά κέρδη στο 9μηνο

 • PDF

Απογείωση για τα κέρδη της Μυτιληναίος στο εννεάμηνο του 2017 με βελτιωμένα και τα υπόλοιπα μεγέθη σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

 

ΕΛ.ΠΕ.: Αύξηση 71% στα κέρδη 9μηνου

 • PDF

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα Γ’ Τριμήνου και Εννεάμηνου.

Νέα επένδυση 8 εκατ. Ευρώ από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

 • PDF

Νέα επένδυση 8 εκατ. Ευρώ από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στη μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο Αίγιο

Cosmote: Συμμετέχει στη δράση για δωρεάν internet σε απομακρυσμένα νησιά

 • PDF

Στη Δράση «Παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας», συμμετέχει η COSMOTE, που προσφέρει, μέσω κρατικής επιχορήγησης, κινητή (mobile) σύνδεση στο διαδίκτυο στους μόνιμους κατοίκους 47 απομακρυσμένων νησιών της χώρας.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar