joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Fri06232017

Άρθρα - Αναλύσεις

ΣΔΕ: Απονεμήθηκαν για 7η φορά τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας

 • PDF

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), σε μία κατάμεστη αίθουσα στον πολυμορφικό χώρο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 την Τελετή Απονομής των 7ων Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας και επιβράβευσε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιήθηκαν την περίοδο 2015-2016.

Eφαρμογή των καινοτόμων λύσεων του SatisFactory στο βιομηχανικό περιβάλλον του ΙΔΕΠ/ΕΚΕΤΑ και ίδρυση της spin-off Farextra

 • PDF

Το έργο SatisFactory, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 και υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος Horizon 2020, έχει στόχο τη δημιουργία ελκυστικού, παραγωγικού και συνεργατικού περιβάλλοντος εργασίας στη βιομηχανία, με εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας και άλλες καινοτόμες τεχνολογίες για τα εργοστάσια του μέλλοντος (Factories of the Future).

Sunlight: Στο 4,2-4,7% το εύρος επιτοκίου για το ομολογιακό

 • PDF

Στη ζώνη του 4,2-4,7% τοποθετείται, σύμφωνα με πληροφορίες, το εύρος επιτοκίου για το ομολογιακό δάνειο που θα εκδώσει η Sunlight, μέλος του ομίλου Olympia Developments, συμφερόντων του επιχειρηματία Π. Γερμανού.

Απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και λιτός σχεδιασμός από τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4Κ OLED B7

 • PDF

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της LG απογειώνουν την κινηματογραφική εμπειρία

ΕΛΠΕ: Αναγκαία η λήψη μέτρων αντιμετώπισης κρίσεων ενεργειακού εφοδιασμού

 • PDF

Τις δράσεις των Ελληνικών Πετρελαίων για τη βελτίωση της ενεργειακής ασφάλειας της χώρας παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Γρηγόρης Στεργιούλης μιλώντας σήμερα στο δεύτερο πετρελαϊκό συνέδριο στην Αθήνα.

Greenpeace: Με ένα ψηφιδωτό εγκαινίασε την νέα της εκστρατεία

 • PDF

Με ένα τεράστιο ψηφιδωτό από 10.000 πλαστικά ποτήρια του καφέ, η Greenpeace εγκαινιάζει τη νέα της εκστρατεία ενάντια στα πλαστικά μίας χρήσης.

Τράπεζα Πειραιώς – JP Morgan: Επενδυτικές προοπτικές στις διεθνείς αγορές

 • PDF

Το Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς και η JP Morgan Asset Management διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα «Επενδυτικές προοπτικές στις διεθνείς αγορές».

Μυτιληναίος: Επενδύει 400 εκατ. σε νέο εργοστάσιο στα Άσπρα Σπίτια

 • PDF

Σε επένδυση για νέο εργοστάσιο αλουμίνας στα 'Ασπρα Σπίτια πρόκειται να προχωρήσει ο όμιλος Μυτιληναίος, επενδύοντας ποσό ύψους 400 εκατ. δολ.

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Αποτελέσματα α’ τριμήνου 2017 Αύξηση καθαρών κερδών για τον Όμιλο ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

 • PDF

Τα αποτελέσματα α’ τριμήνου 2017 της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ διαμορφώνονται ως εξής:

Σ. Πιτσιόρλας για ΣΔΙΤ: Εξαιρετικό εργαλείο αρκεί να ξεπεράσουμε τους δισταγμούς

 • PDF

Η υλοποίηση έργων οδοφωτισμού, εξοικονόμησης ενέργειας, δημοσίων κτηρίων κ.α,

CLIMABIZ - Ευρωπαϊκή Βράβευση για τη Τράπεζα Πειραιώς

 • PDF

Το πρόγραμμα LIFE είναι το χρηματοδοτικό μέσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το περιβάλλον (Κανονισμός 1293/2013).

Εθνική Τράπεζα: Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού Τεχνολογίας και Καινοτομίας

 • PDF

Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα σε μεγάλη εκδήλωση στη μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά οι 10 προτάσεις που ξεχώρισαν στον 7ο Διαγωνισμό «Καινοτομίας & Τεχνολογίας», που διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για τη στήριξη και ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Η REVOIL γιορτάζει τα 22 γενέθλιά της

 • PDF

Την 29η Μαΐου 2017 η REVOIL γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της

Ο SIR ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «GIVING PLEDGE» & ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

 • PDF

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, γίνεται σήμερα μέλος της διεθνούς πρωτοβουλίας «Giving Pledge» και δεσμεύεται, μέσω της διαθήκης του, να διαθέσει τη μισή του περιουσία στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Ιδρύματός του.

Νέα απλή και εύχρηστη εφαρμογή του Winbank Mobile

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει νέα απλή, ιδιαίτερα εύχρηστη και ασφαλή εφαρμογή για τη διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών μέσω κινητού τηλεφώνου.

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με τον «ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»

 • PDF

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

Η WATT+VOLT σου δίνει τον έλεγχο του ρεύματος και της υγείας σου

 • PDF

Κάθε νέος πελάτης που επιλέγει τη WATT+VOLT ως πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, αποκτά τώρα εντελώς δωρεάν την κάρτα υγείας WATT+VOLT Med+, αξίας 95€, που του εξασφαλίζει πρόσβαση σε απεριόριστες ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις για έναν ολόκληρο χρόνο.

Πρωτοβουλίες της Τράπεζας Πειραιώς για τη μείωση του κόστους αγροτικής παραγωγής

 • PDF

Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και καινοτόμες λύσεις με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, με παράλληλη διασφάλιση των φυσικών πόρων, αναλαμβάνει η Τράπεζα Πειραιώς.

Στα $6 εκατομμύρια η συνολική επένδυση του Ιδρύματος της Coca-Cola στην Ελλάδα μέχρι σήμερα

 • PDF

Επιπλέον επένδυση αξίας $500.000 σε προγράμματα νεανικής απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για το 2017-2018

ΕΤΟΣ ΡΕΚΟΡ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η CANDY: ΜΕ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

 • PDF

Μετά την αύξηση πωλήσεων κατά 12,5% το 2015, η ιταλική εταιρία κλείνει το 2016 με έσοδα 1,035 δις ευρώ και επανεκκινεί βιομηχανικό πλάνο με επενδύσεις 105 εκ ευρώ

Cosmote: Νικήτρια στο Hackathon η εφαρμογή Eye Tracking

 • PDF

Πρωτοποριακές ιδέες για τη νέα ψηφιακή εποχή αναδείχτηκαν στο πρώτο COSMOTE HACKATHON, το μαραθώνιο διαγωνισμό καινοτομίας που διοργανώθηκε με στόχο να δώσει βήμα σε νέους ταλαντούχους ανθρώπους.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar