joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Thu12132018

Άρθρα - Αναλύσεις

Landis+Gyr: στα 128 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις για το 2017- Αύξηση κατά 10% από το 2016

 • PDF

Στα 128 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις της Landis+Gyr Α.Ε. το 2017, σημειώνοντας αύξηση κατά 10% σε σχέση με το 2016.

Στη ΔΕΠΑ οι εταιρείες ΕΠΑ Αττικής και ΕΔΑ Αττικής

 • PDF

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ και της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής ΑΕ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο απαγορεύει τα εύφλεκτα υλικά σε προσόψεις νέων ψηλών κτιρίων

 • PDF

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ) ενημερώνει για τη θετική εξέλιξη στην νομοθεσία του Ηνωμένου Βασίλειου αναφορικά με την απαίτηση άκαυστων υλικών στις προσόψεις των κτιρίων στην βρετανική επικράτεια.

TO ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΔΕΗ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕ KAI ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ”

 • PDF

Οι φορείς των ΑΠΕ που υπογράφουν την παρούσα, συστηματικά υποστηρίζουμε την ανάγκη να υπάρχει μια υγιής κι ακμαία ΔΕΗ, η οποία θα λειτουργεί ως βασικός πυλώνας του εγχώριου ενεργειακού μας συστήματος.

Νέα πρωτοβουλία ανοικτής καινοτομίας από την Bayer για καινοτόμες λύσεις φυτοπροστασίας

 • PDF

Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer στοχεύει στην επιτάχυνση των διαδικασιών ανάπτυξης νέων δραστικών ουσιών σε εργαστήρια και θερμοκήπια με την αξιοποίηση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών και της επιστήμης των δεδομένων.

Η Air Liquide δεσμεύεται για την ανάπτυξη υποδομών υδρογόνου

 • PDF

Η Air Liquide δεσμεύεται για την ανάπτυξη υποδομών υδρογόνου με 4 νέους σταθμούς στην Κορέα και 2 στην περιοχή Île-de-France στο Παρίσι

Διαγωνισμός XPRIZE: Οκτώ ρομποτικά συστήματα θα χαρτογραφήσουν τον βυθό ανοιχτά της Καλαμάτας

 • PDF

Στα βαθιά νερά της Ανατολικής Μεσογείου ανοιχτά της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο τελικός του διεθνούς διαγωνισμού XPRIZE,

Στα 250 εκατ. ευρώ η επένδυση για το Βιομηχανικό Πάρκο στα Οινόφυτα

 • PDF

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εξυγίανση και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής των Οινοφύτων με την επένδυση για το Βιομηχανικό Πάρκο στα Οινόφυτα να υπολογίζεται στα 250 εκατ. ευρώ.

ΔΕΔΔΗΕ: Έρχονται οι πρώτοι 224.000 «έξυπνοι» μετρητές

 • PDF

Εντός του Σεπτεμβρίου παραλαμβάνει 224.000 «έξυπνους» μετρητές κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ο Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας,

ΕΛΠΕ: Ρεκόρ κερδοφορίας στο α' εξάμηνο

 • PDF

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα, Α’ Εξαμήνου και Β’ Τριμήνου 2018, όπου και σημείωσε ρεκόρ κερδοφορίας.

H ZeniΘ ανακοινώνει ότι η ιταλική ΕΝΙ αποτελεί πλέον τον μοναδικό της μέτοχο

 • PDF

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι η Eni, η ιταλική πολυεθνική και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, είναι από τις 20 Ιουλίου του 2018, ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας.

Οι 20 Δεσμεύσεις για το 2020 της Wind

 • PDF

Έχοντας χαράξει νέα στρατηγική με ‘’20 Δεσμεύσεις για το 2020’’ η WIND υλοποιεί με συνέπεια την 16ετή στρατηγική της για την Εταιρική Υπευθυνότητα με κύριο μέλημα τη διαρκή βελτίωση της επίδρασης της στην Κοινωνία, τους Ανθρώπους της, το Περιβάλλον, τους Πελάτες και την Οικονομία.

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημοπρασία του Ιουνίου 2018 του properties4sale.gr. Υπό πώληση 22 ακίνητα με συνολικό τίμημα €2,5 εκατ.

 • PDF

Συνεχίζονται με επιτυχία οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες του properties4sale.gr, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ενεργό διαχείριση ακινήτων που υλοποιεί η Πειραιώς Real Estate, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Seven Energy για διαγωνισμό ΔΕΗ: «Εχουμε να προσφέρουμε πολλά»

 • PDF

Η INDOVERSE (CZECH) COAL INVESTMENTS LIMITED, εταιρεία-μέλος του Ομίλου Seven Energy, προκρίθηκε, με την από 6 Ιουλίου 2018 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ,

ΣΕΠ: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Περιβάλλοντος

 • PDF

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για δράσεις και ενέργειες για την προστασία των δασών, την προώθηση της ανακύκλωσης καθώς και την ευαισθητοποίηση των νέων για θέματα προστασίας του δασικού και φυσικού περιβάλλοντος, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας οι Έλληνες Πρόσκοποι και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

H Τράπεζα Πειραιώς Ολοκληρώνει την Πώληση της Piraeus Bank Romania στην J.C. Flowers & Co

 • PDF

H Τράπεζα Πειραιώς και η J.C. Flowers & Co ολοκλήρωσαν σήμερα τη μεταβίβαση της Piraeus Bank Romania, θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε, μετά και τη λήψη των απαιτούμενων εγκρίσεων από την Κεντρική Τράπεζα της Ρουμανίας.

Συνεργασία Nissan και Sibeg για την ανάπτυξη ενός νέου ηλεκτρικού οικοσυστήματος

 • PDF

Η Nissan και η Sibeg, ο εμφιαλωτής προϊόντων της εταιρείας Coca-Cola στην αγορά της Σικελίας, επιταχύνουν το ρυθμό της βιώσιμης κινητικότητας στη Σικελία.

Μυτιληναίος: Κλονίζεται το ενεργειακό μοντέλο της χώρας

 • PDF

Προειδοποιήσεις για το μέλλον της ενεργειακής αγοράς απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μυτιληναίου, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο οποίος έκανε λόγο για «κλονισμό του ενεργειακού μοντέλου» της χώρας.

e- loan by winbank

 • PDF

Νέο ψηφιακό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς

5 Αναπηρικά Αμαξίδια από την Επιχειρηματική Κοινότητα GREEN ANGELS σε συναθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη

 • PDF

Τα πρώτα 5 Αναπηρικά Αμαξίδια παρέδωσε πρόσφατα η Πρότυπη Ελληνική Κοινότητα Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων, GREEN ANGELS , στο πλαίσιο της Πράσινης δράσης της «Συλλέγουμε Πλαστικά Καπάκια για Καλό Σκοπό».

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar