joomla templates Energy Invest

"Επενδύουμε στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον"

Thu03232017

Back ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΝ. ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Μεγάλες προσδοκίες από την εγκατάσταση αιολικής τεχνολογίας σε τάνκερ

  • PDF

Την πρώτη εγκατάσταση τεχνολογίας αιολικής ενέργειας σε δεξαμενόπλοιο µεταφοράς προϊόντων πετρελαίου πρόκειται να εγκαταστήσει η εταιρεία Norsepower, σε συνεργασία με την Maersk Tankers, το Energy Technologies Institute (ETI) και την Shell Shipping & Maritime.

ΕΔΑ Αττικής: Δυναμικό ξεκίνημα με μείωση του συνολικού κόστους σύνδεσης με το φυσικό αέριο έως και 50%

  • PDF

Με εφαλτήριο ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και αποδοτικό δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αττική, κεκτημένο της μακράς πορείας δραστηριοποίησής της στο λεκανοπέδιο από το 2001, η Εταιρεία Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής λειτουργεί από την 02/01/2017 ως ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στην Αττική σε συνέχεια του διαχωρισμού των δραστηριοτήτων διανομής και εμπορίας, όπως αυτές ασκούνταν μέχρι πρόσφατα από την Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής.

Power Electronics provides 275 MW of inverters for two Mexican projects

  • PDF

The devices will be used by Spanish developer Iberdrola Renovables to build two large-scale PV projects in Sonora and San Luis de Potosí.

India crosses 10GW solar deployment – MNRE

  • PDF

India has surpassed the 10GW solar PV installation milestone having tripled its capacity in less than three years, according to a late night Tweet on Friday from energy and mines minister Piyush Goyal.

Η Schneider Electric ανακοινώνει τη νέα κοινότητα που καθιερώθηκε ως μέρος της κυκλοφορίας της νέας γενιάς αρχιτεκτονικής EcoStruxure™

  • PDF

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα ενεργειακής διαχείρισης και αυτοματισμού, παρουσίασε τη νέα γενιά της αρχιτεκτονικής EcoStruxure™ και της αντίστοιχης πλατφόρμας, η οποία επιτρέπει την παροχή λύσεων ΙοΤ για εφαρμογές κτιριακών αυτοματισμών, δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας, βιομηχανικών εγκαταστάσεων και data centers.

Δύο καινοτόμα ελληνικά ενεργειακά έργα για την αξιοποίηση του νερού παρουσιάστηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο

  • PDF

Δύο καινοτόμα έργα για τη χρήση του νερού στην Ελλάδα ώστε να καταστούν ενεργειακά αυτόνομες οι ορεινές περιοχές αλλά και τα μικρά νησιά της χώρας, παρουσιάστηκαν σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο με πρωτοβουλία της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μαρίας Σπυράκη και της επικεφαλής της ομάδας εργασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το νερό, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ολλανδίας στο ΕΛΚ και αντιπροέδρου της ΚΟ του ΕΛΚ, Esther De Lange.

Ξεκινάει πιλοτικά στη Χαλκίδα η σύνδεση του φυσικού αερίου σε δημόσια και δημοτικά κτίρια

  • PDF

Σε σχολεία και δημόσια κτίρια του Δήμου Χαλκιδέων αναμένεται να φτάσει το φυσικό αέριο το επόμενο χρονικό διάστημα, γεγονός που θα δώσει πολλά οφέλη στους χρήστες και θα συμβάλει σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Edison: Η κατασκευή του αγωγού Poseidon θα διαρκέσει τρία χρόνια

  • PDF

Ο σχεδιασμός του έργου κατασκευής του Ελληνο-Ιταλικού Υποθαλάσσιου Διασυνδετήριου Αγωγού φυσικού αερίου "ΠΟΣΕΙΔΩΝ" (Poseidon) θα διαρκέσει δύο χρόνια ενώ η κατασκευή του τρία χρόνια, δήλωσε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο του ενεργειακού συνεδρίου CERAWeek που πραγματοποιείται στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών, ο επίτιμος αντιπρόεδρος της ιταλικής εταιρείας Edison Έλιο Ραντζέρι.

Συγχώνευση των αιολικών πρότζεκτ ΤΕΡΝΑ - Κοπελούζου για την Κρήτη, με στόχο τη χρηματοδότηση από το πακέτο Γιούνκερ

  • PDF

Σε ένα κοινό πρότζεκτ συγχωνεύονται τα δυο μεγάλα έργα για τα αιολικά των ομίλων της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και της ΕΛΙΚΑ (Όμιλος Κοπελούζου), προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες χρηματοδότησης από το πακέτο Γιουνκέρ.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

J

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

JA Teline IV

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

JA Teline IV

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

JA Teline IV

ΒΙΟΜΑΖΑ

Avatar